Rólunk

Royal Real Estates

Az ingatlanértékesítés egy rendkívül összetett, több szakma együttes tudását igénylő tevékenység. Készségek széles repertoárjának tökéletes időzítése szükséges ahhoz, hogy egy szereplő kiemelkedjen az átlagos, sok esetben nem pozitív megítélésű ingatlanosok közül. Több mint 100 ingatlan értékesítése során tapasztaltam, hogy a szakmám negatív megítélését nem lehet pár perc alatt megváltoztatni az ügyfelek fejében.
Szabó Balázs vagyok, több lakásos társasházak és családi házak ingatlan értékesítő specialistája. Küldetésemnek tartom, hogy minden egyes nap, ha egy apróbb lépéssel is, de pozitív irányba építsem a magyarországi ingatlanos szakma renoméját. Több éves ingatlan szakértői tapasztalatommal tudok segíteni Önnek, hogy megtalálja új otthonát, vagy eladja ingatlanát a legmagasabb árat fizető vevőnek. Az ingatlanértékesítéshez kapcsolódó ügyvédi, hitel-szakértői, illetve felújítási munkákra is tudok hozzáértő szakembereket ajánlani. Szívesen állok rendelkezésére amennyiben szüksége van szakszerű, és megbízható segítségre. Keressen bizalommal telefonon, e-mailben vagy a biatorbágyi irodámban!

Telefon: +36 31 200 6272
E-mail: szabo.balazs@royalestates.hu
Iroda: 2051 Biatorbágy, Szabadság út 97.

Kapcsolat

Szolgáltatásaink

Eladná ingatlanát?

A szakma minden lépését ismerjük, így javaslatainkkal segítjük ügyfeleinket az ingatlan felkészítésében és a hirdetési ár kialakításában.

Új otthont keres?

Legyen olyan az otthona, amely megfelel az igényeinek és ahol a nap minden pillanatában jól érzi magát. Tekintse meg ingatlan kínálatunkat!

Jogi segítségre van szüksége?

Ügyvédünk a jogi konzultációtól az okiratszerkesztésen át az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésig teljes körű szolgáltatást nyújt.

Szakértelem, a legfelsőbb fokon!