Ingatlan adatlap

Eladó telek

Etyek

  • méret: 1643 m2
57.9 MFt

Ismertető

ETYEK, Fejér vármegye szívében, egy telek várja azokat, akik ÁLMAIK OTTHONÁT szeretnék megépíteni vagy akár több generáció együtt élésének lehetőségét keresik.

A KÖZSÉG nem csak egy otthoni környezetet biztosít, hanem közösségi életet is.

- A TELEK mérete 1643 m2, amely lehetővé teszi a kényelmes életteret, ideális lehet CSALÁDI HÁZ vagy IKERHÁZ építésére, kihasználva az LF-1 építési övezet által nyújtott lehetőségeket és a 30%-os beépíthetőséget.
- A teljes KÖZMŰ biztosított a telken belül (víz, villany, gáz, csatorna), így az új OTTHON kényelmét semmi sem korlátozza.
- Az INGATLAN elhelyezkedése kiváló: mind a Budapestre való gyors eljutás, mind a helyi szolgáltatások könnyű megközelíthetősége szempontjából és ez lehetővé teszi a mindennapi életvitel kényelmét.
- Autóval mindössze 30 perc alatt eljuthatunk a fővárosba, míg a tömegközlekedés kedvelői, volánbusszal 45 perc és élvezhetik a főváros látványát.

Elsősorban nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert ETYEK, de itt működik Európa egyik leghíresebb filmstúdiója, a Korda Stúdió is. Gasztronómiai szempontból is kiemelkedő, különösen híres a gasztrosétány, ahol a látogatók számos helyi különlegességet fedezhetnek fel.

Ez az INGATLAN egy igazi paradicsom lehet mindazok számára, akik szeretnék élvezni a VIDÉKI élet nyugalmát, miközben könnyen hozzáférhetnek a városi élethez is.

Legyen részese ennek az AJÁNLATNAK, és találja meg ÁLMAI OTTHONÁT ETYEK SZÍVÉBEN!

Részletek

  • Tájolás:

    É
  • Övezet:

    nincs adat

Szakértelem, a legfelsőbb fokon!