Ingatlan adatlap

67.9 MFt

Ismertető

Ha nem riadsz vissza a természet közelségétől akkor ez a zöldövezeti telek, ami Biatorbágyon az Iharosban található, jó választás lehet számodra!

A csendes környék ideális lehet mindazok számára, akik szeretnek elmerülni a természet nyugalmában, miközben közel kívánnak maradni a város életéhez.

Az ingatlan különlegessége a gyönyörű látvány, mely a telek tetejéről tárul elénk. A csodálatos zöldövezet igazi festői képet nyújt, mely egyedülálló élményt ad minden évszakban.

- A telek 30%-os beépíthetőséggel rendelkezik.
- Az LKE-5 építési övezetnek köszönhetően a tervezés során számos lehetőség áll rendelkezésre a jövőbeli tulajdonosok számára.
- Az ingatlan teljes területe 2025 m2, amely elegendő teret biztosít a kényelmes életvitelhez és az egyedi tervezésű családi ház megvalósításához.
Méretéből adódóan számos lehetőséget biztosíthat az új tulajdonosnak, igény szerint akár egy ilyen elosztású ingatlan is építhető a telekre, mivel megfelel a helyi építési szabályzatnak.
- Közművek közül a villany telken belül megtalálható, a víz pedig az utcában van.
- Fontos kiemelni, hogy a telek teljesen tehermentes és azonnal birtokba vehető.
- A környék kertvárosias lakóterülettel rendelkezik, amely ideális otthont biztosít a nyugodt, családias élethez.
- Az M1-M7 autópálya közelsége, könnyű megközelíthetőséget biztosít mindazok számára, akik a fővárosban dolgoznak, így a telek elhelyezkedése kiváló lehetőséget kínál a munka és a családi élet egyensúlyának megteremtésére.
- A városban minden szolgáltatási egység megtalálható, melyek mindössze 5 perces autóútra vannak, így a mindennapi teendők könnyen és gyorsan elvégezhetők.

Ez a telek nem csupán egy ingatlan, hanem egy életforma lehetőségét kínál, ahol a természet és a városi élet harmóniája valósul meg.

Részletek

  • Tájolás:

    DNY
  • Övezet:

    nincs adat

Hasonló ingatlanok

Szakértelem, a legfelsőbb fokon!